info@qualityweb.gr
2105149209
2105149440

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες Web Development ή Digital Marketing; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Κατασκευή E-shop

Η κατασκευή e-shop είναι ο τομέας της Quality Web εδώ και χρόνια!

 web-designΗ κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος είναι ένας τομέας που απαιτεί όχι μόνο γνώσεις κώδικα και προγραμματισμού, αλλά και ιδιαίτερη εμπειρία στον τομέα του marketing. Μόνο αν συνδυαστούν αυτά τα δύο, θα μπορέσετε να αποκτήσετε ένα e-shop ικανό να αυξήσει τις πωλήσεις και την αποδοτικότητα της επιχείρισης σας. Η κατασκευή e-shop πρέπει να περιλαμβάνει ορισμένες δυνατότητες, που ο επιχειρηματίας δεν μπορεί να γνωρίζει, γιατί το διαδίκτυο απαιτεί διαφορετικές τακτικές πώλησης από αυτές της παραδοσιακής πώλησης. Η έλλειψη δυνατοτήτων σε ένα e-shop ίσως είναι ο μεγαλύτερος αποτρεπτικός παράγοντας για μια online αγορά. Στόχος μας δεν είναι να σας φοβίσουμε, αλλά να σας ενημερώσουμε γιατί πρέπει να γνωρίζετε ότι υπάρχουν δεκάδες e-shops ιδιαίτερα δυσλειτουργικά και δύσχρηστα για εσάς και τους πελάτες σας με αποτέλεσμα να μένουν παρατημένα και ανενεργά. Οπότε:

  1. Αποφεύγετε e-shop που σας περιορίζουν στον αριθμό καταχωρημένων προϊόντων. Συνήθως αυτό σημαίνει ότι η εταιρεία που επιλέξατε για την κατασκευή e-shop δεν έχει τεχνολογικές λύσεις ώστε να σας παρέχει απεριόριστο χώρο και ταχύτητα για τη σωστή λειτουργία του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.
  2. Το σύστημα e-shop, το οποίο θα επιλέξετε, δεν πρέπει να είναι σε πλατφόρμες έτοιμες και ανοιχτού κώδικα στο διαδίκτυο (open source συστήματα) τα οποία αποδεδειγμένα έχουν πάρα πολλά bugs με αποτέλεσμα να κινδυνεύει άμεσα το e-shop σας από επιθέσεις. Επίσης τέτοιου είδους εφαρμογές δεν είναι ικανές να αντεπεξέλθουν σε επιχειρηματικές απαιτήσεις υψηλού επιπέδου και δυσκολίας ώστε να φέρουν το απαιτούμενο πλήθος επισκέψεων και κατά συνέπεια πελατών.
  3. Ελέγξετε την ταχύτητα εμφάνισης του ηλεκτρονικού καταστήματος που πρόκειται να αποκτήσετε. Αργά e-shops που καθυστερούν να εμφανίσουν τις επιλογές που κάνει ο χρήστης απαξιώνονται με αποτέλεσμα οι χρήστες να επιλέγουν ένα άλλο ηλεκτρονικό κατάστημα που είναι πιο γρήγορο, ώστε να κάνουν τις αγορές τους με άνεση.

Σας επισημαίνουμε ότι η κατασκευή ενός e-shop του οποίου ο στόχος είναι να εντάξει την επιχείρηση σας σε μία πολύ δυναμική αγορά, αυτή του ηλεκτρονικού εμπορίου, αποτελεί κίνηση η οποία θέλει σοβαρότητα, μελέτη, υποστήριξη και στενή συνεργασία με την εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή e-shop σας.

 

Προτού δώσετε την ανάθεση της κατασκευής του ηλεκτρονικού σας καταστήματος σε μία εταιρεία ζητήστε να σας παρουσιάσουν σε κανονικές συνθήκες:

web-development1ον Πλήρη παρουσίαση των δυνατοτήτων του ηλεκτρονικού καταστήματος και την διαχείριση αυτών, πώς δημιουργείται μία κατηγορία, πως καταχωρείται ένα προϊόν, πως ελέγχονται οι παραγγελίες, κ.λ.π.


2ον Η εταιρεία που θα αναλάβει την κατασκευή ηλεκτρονικού καταστήματος χρειάζεται να σας δώσει σαφής και πλήρης διασφαλίσεις ότι το e-shop σας θα έχει την δυνατότητα να εξελιχθεί και την ικανότητα να προστεθούν επιπλέον δυνατότητες τις οποίες ίσως χρειαστείτε στο μέλλον, χωρίς να χρειαστεί ανακατασκευή της ιστοσελίδας ή ακόμα χειρότερα κατασκευή νέου ηλεκτρονικού καταστήματος. Η αγορά του ηλεκτρονικού εμπορίου εξελίσσεται και το ίδιο πρέπει να κάνει και το e-shop σας γιατί μόνο τότε θα είναι διαχρονικό και αποδοτικό. Η Quality Web σας παρέχει γραπτή εγγύηση καλής λειτουργίας και δυνατότητα βελτίωσης του ηλεκτρονικού σας καταστήματος.

3ον Η πληρωμή με πιστωτική κάρτα, όταν επιλέγετε αυτός ο τρόπος πληρωμής για αγορά από τον πελάτη, να γίνεται σε πλατφόρμα της τράπεζας (κατευθείαν στον server της τράπεζας) ώστε να εξασφαλίζει στον πελάτη σας ότι δεν κινδυνεύει να προχωρήσει στην αγορά. Έτσι εσείς είστε καλυμμένοι για το θέμα της ασφάλειας αφού δεν γνωρίζετε καν τον αριθμό της κάρτας, παρά μόνο ότι ο συγκεκριμένος πελάτης έκανε την αγορά και τα χρήματα είναι στο λογαριασμό σας.
 

Οι τεχνολογίες που χρησιμοποιούμε για την κατασκευή e-shop είναι css, php, mysql καθώς και ssl certificates. Όπως και οι υπόλοιπες ιστοσελίδες που κατασκευάζουμε έτσι και τα e-shops δεν βασίζονται  σε προκατασκευασμένα πρότυπα αλλά σε σχεδιαστικές λύσεις και lay out  που προτείνουμε ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση. Λαμβάνουμε υπόψιν την άποψη και την αισθητική του πελάτη και κατόπιν παραθέτουμε την πρόταση μας σύμφωνα με τις ανάγκες της επιχείρησης και τα δεδομένα της αγοράς στην οποία δραστηριοποιείται. Δεν θα σας κατασκευάσουμε ποτέ κάτι το οποίο θα σας αρέσει οπτικά αλλά τεχνολογικά δεν θα είναι σωστό και θα δυσκολεύει την περιήγηση του επισκέπτη σας.


Θέλετε Δωρεάν Μελέτη και Προσφορά;