info@qualityweb.gr
2105149209
2105149440

Αν ενδιαφέρεσαι να πάρεις προσφορά κάνε κλίκ εδώ

Ενδιαφέρεστε για υπηρεσίες Web Development ή Digital Marketing; Συμπληρώστε την παρακάτω φόρμα και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας το συντομότερο δυνατό για να σας δώσουμε την καλύτερη λύση που ταιριάζει στις ανάγκες σας!

Αποδέχομαι τους Όρους Χρήσης

Απευθυνόμαστε σε τρία διαφορετικά group επιχειρηματιών

Α. Σ’ εκείνους που δε διαθέτουν ιστοσελίδα 

two-man-with-pc

Πολλοί επιχειρηματίες δεν είχαν ακόμη την ευκαιρία να μάθουν τι μπορεί να κάνει το internet για την δική τους επιχείρηση. Βλέποντας όμως την τάση της εποχής, όπως και τις ανταγωνιστικές επιχειρήσεις που αυξάνουν συνεχώς τα κέρδη τους μέσω της ηλεκτρονικής τους επιχείρησης, αντιλαμβάνονται πως είναι αναγκαίο να έχουν και αυτοί ηλεκτρονική παρουσία. Έτσι εμείς επικοινωνούμε τηλεφωνικώς μαζί σας και κανονίζουμε μια πρώτη προσωπική επίσκεψη στο χώρο σας διάρκειας έως 45 λεπτών, σας ενημερώνουμε για το τι προϋποθέτει η εμφάνισή σας στο διαδίκτυο και ακούμε από εσάς τι θα επιθυμούσατε από την προβολή σας. Σε μια δεύτερη επίσκεψη, σας παρουσιάζουμε αναλυτικά το συνολικό “πακέτο” του σχεδιασμού για την δημιουργία του website της εταιρείας σας.


Αυτό συμπεριλαμβάνει:

  1. Την πρότασή μας για την κεντρική στρατηγική marketing που θα πρέπει να εφαρμόσετε στο internet.
  2. Την πρότασή μας για τη δημιουργία της ιστοσελίδας σας και την “εικόνα” που θα εμφανίζει.
  3. Την πρότασή μας για περισσότερες ιδέες και εφαρμογές, ώστε να οδηγήσετε το website σας σε πλεονεκτικότερη θέση σε σχέση με άλλα ανταγωνιστικά του επαγγελματικού σας χώρου.
  4. Την πρότασή μας για την προώθηση της ιστοσελίδας σας. Τι σημαίνει αυτό; Για να βρει κανείς κάτι στο internet λειτουργεί μέσα από τις λεγόμενες μηχανές αναζήτησης όπως το Google. Έτσι, υπάρχει η μέθοδος της βελτιστοποίησης μηχανών αναζήτησης (SEO) η οποία συμβάλλει στο να κατατάσσει καλύτερα τις διάφορες ιστοσελίδες - που αποσκοπούν στην προβολή τους-  στις πρώτες θέσεις των μηχανών αναζήτησης. Η ευνοϊκότερη κατάταξη γίνεται ανάλογα από τις λέξεις - φράσεις κλειδιά, που δίνουν επιγραμματικά το “στίγμα” της επιχείρησής σας, τα κύρια χαρακτηριστικά της. Με τη μέθοδο της βελτιστοποίησης μπορούν να σας εντοπίζουν πολύ γρηγορότερα και ευκολότερα οι ενδιαφερόμενοι και πελάτες σας.

 

Β. Σ’ εκείνους που διαθέτουν την ιστοσελίδα τους, αλλά δεν τους έχει αποφέρει κέρδη η ύπαρξή της.
marketing-strategyΠρόκειται για μία μεγάλη κατηγορία επιχειρηματιών, των οποίων η ιστοσελίδα δεν έχει λειτουργήσει ως το επιπλέον εργαλείο που θα τους έφερνε περισσότερα κέρδη. Αυτή η δυσμενής καθυστέρηση και αναποτελεσματικότητα ζημιώνει τον κάθε επιχειρηματία! Γιατί, όμως, ενώ υπάρχει μια ωραία ιστοσελίδα που προωθείται κι από τις μηχανές αναζήτησης, δε φέρνει κανένα αποτέλεσμα; Επειδή, απλά, δεν υπάρχει καμία φιλοσοφία στρατηγικής marketing, στη δημιουργία της. Για εμάς στην Quality Web, αυτή η φιλοσοφία είναι πρωταρχικής σημασίας. Έτσι αφού ερχόμαστε σε επαφή μαζί σας για να καταγράψουμε τις ανάγκες σας, “σαρώνουμε” και αξιολογούμε τον ιστότοπό σας κι έπειτα επανερχόμαστε με λύσεις και στρατηγικές κινήσεις που θα ανεβάσουν την επιχείρησή σας και θα  απογειώσουν τις πωλήσεις σας.
 

Γ. Σε συνεργάτες

Η ύπαρξη συνεργατών είναι ένας από τους σημαντικούς παράγοντες της επιτυχίας μας. Η μέχρι τώρα πορεία μας δείχνει την πρόθεσή μας για συνεργασίες σε διάφορους τομείς, με επιδίωξη την παροχή όσο το δυνατόν καλύτερων και με λογικό κόστος λύσεων σε όλους τους πελάτες μας. Αν το γραφείο σας στην προσπάθεια να εξυπηρετήσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τους πελάτες του, αναζητεί εταιρεία για συνεργασία και ανάπτυξη στην κατασκευή ιστοσελίδων για λογαριασμό των πελατών σας είμαστε στη διάθεση σας.


Θέλετε Δωρεάν Μελέτη και Προσφορά;