Ξεκινήστε τώρα

Affiliate Marketing

Μηδενικό οικονομικό ρίσκο

Με λίγα λόγια δεν έχετε να χάσετε τίποτα παρά μόνο να κερδίσετε , καθώς πληρώνετε προμήθεια στον Affiliate μόνο όταν γίνει κάποια πώληση του προϊόντος σας.

Αύξηση του traffic στην σελίδας σας

χρησιμοποιώντας το affiliate marketing είναι σαν να μεταφέρετε την φυσική σας επιχείρηση από ένα απόμερο μέρος , στο πιο κεντρικό και πολυσύχναστο σημείο της πόλης. Σκεφτείτε πόσο μεγαλύτερη επισκεψημότητα θα αποκτήσετε!

Αυξήστε τους πελάτες και τις πωλήσεις σας μέσω του Affiliate Marketing

 

Το Affiliate Marketing είναι μία από τις πιο διαδεδομένες και άμεσες μορφές του Performance Marketing. Ο τρόπος λειτουργίας του είναι πάρα πολύ απλός. Συγκεκριμένα είναι μία κερδοφόρα σχέση μεταξύ 2 , του Affiliate και του Διαφημιζόμενου. Ο Affiliate προωθεί τα προϊόντα του διαφημιζόμενου στην ιστοσελίδα του και με κάθε αγορά που γίνεται παίρνει μία προμήθεια.

Εμείς στην qualityweb αναλαμβάνουμε για εσάς την διαδικασία αυτή εξ’ ολοκλήρου και εσείς το μόνο που θα έχετε είναι να διαχειριστείτε είναι η ραγδαία αύξηση των πωλήσεών σας.

Ενέργειες που θα κάνουμε για εσάς:


*Σας συνδέουμε στην πασίγνωστη πλατφόρμα της Linkwise

*Κάνουμε έρευνα ώστε να εμφανιστείτε σε sites τα οποία ταιριάζουν απόλυτα στο προφίλ της επιχείρησής σας και θα ανεβάσουν τις πωλήσεις σας.

*Δημιουργούμε επαγγελματικά πωλησιακά banners τα οποία θα κεντρίζουν άμεσα το ενδιαφέρον των υποψήφιων πελατών σας.