Εγκρίθηκες;
Και τώρα τί; #e-lianiko

Είσαι 100% σίγουρος ότι έχεις βρει τον καλύτερο συνεργάτη για να εκμεταλλευτείς στο έπακρο το Δώρο του ΕΣΠΑ & να σου αποφέρει τα μέγιστα η επένδυσή σου?


Αναλαμβάνουμε την πλήρη κατασκευή ενός σύγχρονου, ποιοτικού και πλήρως λειτουργικού e shop με όλες τις απαιτήσεις του ΕΣΠΑ

Συμβουλευτείτε σήμερα κάποιον συνεργάτη της qualityweb


Eνδιαφέρομαι για eshop

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop

H ομάδα των Developers μας, σε συνεργασία με τους Digital Marketer κατασκευάζουν e-shop που είναι σύγχρονα, συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις αγοράς και οδηγούν στο μέγιστο αριθμό πωλήσεων

Η μακροχρόνια εμπειρία μας δεν εναπόκειται μόνο στο τεχνολογικό κομμάτι. Σκοπός μας είναι μέσα από ένα φιλικό design να προσφέρουμε στον επισκέπτη την αίσθηση ότι μιλάει απευθείας με εσάς.

Στη λογική αυτή, τα e-shop μας δεν βασίζονται σε προκατασκευασμένα πρότυπα αλλά σε σχεδιαστικές λύσεις και layout που προτείνουμε ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση.

CUSTOM DESIGN

Τα templates που κατασκευάζουμε βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη και εστιάζουν σε μια φιλική & εύχρηστη περιήγηση στο website.

ELASTIC SEARCH

Σύγχρονο και ευέλικτο search system για γρήγορη και ακριβή εύρεση προϊόντων.

AJAX FILTERS

Προηγμένο σύστημα φίλτρων εύρεσης προϊόντων το οποίο δίνει εύκολη περιήγηση στον χρήστη και κάνει τις αγορές του γρήγορα και διασκεδαστικά.

ONE PAGE CHECKOUT

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Αυτοματοποίηση Αποστολών: Για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα παρέχουμε σύστημα αυτοματοποιημένων αποστολών και παρακολούθηση της εξέλιξης μιας παραγγελίας.

SEARCH ENGINE OPTIMIZED

Το e-shop σας παραδίδεται βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης ενώ σας παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους για σωστή on page διαχείριση.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ GOOGLE ANALYTICS

Παρέχουμε ένα εύχρηστο, γρήγορο & αξιόπιστο εργαλείο στατιστικών μετρήσεων για πιο άμεση και γρήγορη ενημέρωση στατιστικών

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ MARKETPLACES

Παρέχουμε την δυνατότητα να συνδεθείτε με όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στην Ελλάδα και εξωτερικό(skroutz.gr, bestprice.gr)

ΦΩΤΟΓΡΑΦΗΣΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Για μικρά αντικείμενα μας αποστέλλετε τα προϊόντα. Για μεγάλα αντικείμενα όπως έπιπλα, σε συνεννόηση με τον φωτογράφο μας, έρχεται στον χώρο σας και κάνει τις λήψεις στο δικό σας χώρο

ΒΙΝΤΕΟΣΚΟΠΗΣΗ & ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΙΑ

Δημιουργούμε εντυπωσιακά video με λήψεις που θα παρουσιάσουν το χώρο ή τα προϊόντα σας με μοναδικό τρόπο!

CONTENT MARKETING

Συνεργαζόμαστε με επαγγελματίες αρθρογράφους για τη δημιουργία ποιοτικού και μοναδικού περιεχομένου, χρησιμοποιώντας τα κατάλληλα keywords

DATA ENTRY ΠΡΟΪΟΝΤΩΝ & ΥΛΗΡΕΣΙΩΝ

Αναλαμβάνουμε την εισαγωγή των προϊόντων σας τηρώντας τους κανόνες SEO και αποδεσμεύεστε από την χρονοβόρα αυτή διαδικασία και χωρίς άγχος για την ποιότητα του περιεχομένου σας

Ένας εξειδικευμένος συνεργάτης είναι έτοιμος να σε καθοδηγήσει στην επιτυχία


- Κριτικές πελατών -

Ποιοτικές υπηρεσίες με αποτέλεσμα

"Συνεργαζόμαστε με την Quality Web απο το 2005, και αυτή η συνεργασία έχει μόνο θετικά για την εταιρεία μας στην ανάπτυξη των πωλήσεων μας. Συνέβαλε αποφασιστικά στην διατήρηση των πωλήσεών μας ειδικά στην περίοδο της κρίσης με την προσθήκη του ηλεκτρονκού καταστήματος. Πρόσφατα αποφασίσαμε την αναβάθμιση της ιστοσελίδας μας και του ηλεκτρονικού μας καταστήματος, με την απόλυτη βεβαιότητα οτι τα χρήματά μας για μια ακόμη φορά "θα πιάσουν τόπο", σε συνδυασμό με τις επιτυχημένες - στοχευμένες προτάσεις διαφημιστικής προβολής μας στο διαδίκτυο, σε κάθε προσφερόμενο μέσο. Επι πλέον η Quality web, είναι στελεχωμένη απο ιδιαίτερα καταρτισμένους συνεργάτες - προγραμματιστές, με ταχύτατη ανταπόκριση στις κλήσεις μας, στις λίγες φορές που χρειάστηκε. Η σελίδα μας δεν έλλειψε ούτε μια ώρα απο το διαδίκτυο στα 12 χρόνια συνεργασίας. Την συστήσαμε σε συνεργάτες και φίλους, και δεν εχουμε κανέναν ενδοιασμό να συνεχίσουμε να την προτείνουμε"

- ΜΟΝΟΠΩΛΙΟ ΕΠΕ ΚΕΝΤΡΙΚΟ -

"Εξαιρετικοί επαγγελματίες! με μεγάλη εξειδίκευση στα e shop. Σε ότι ζητήσαμε και οποία απορία μας πάντα ανταποκρίθηκαν άμεσα. Συστήνονται ανεπιφύλακτα για όσες επιχειρήσεις θέλουν να πωλούν ηλεκτρονικά τα προϊόντα τους χωρίς πειράματα."

- Giannis Xamilothoris -

"Μετά από αποτυχημένες προσπάθειες για την δημιουργία επαγγελματικού eshop το να απευθυνθείς σε επαγγελματίες του είδους όπως είναι η QualityWeb είναι μονόδρομος. Άμεση εξυπηρέτηση, καταρτισμένοι άνθρωποι που σε καθοδηγούν σε κάθε σου κίνηση, όπως άλλωστε φαίνεται και από το αποτέλεσμα."

- ΒΑΣΙΛΕΙΟΣ ΓΚΛΕΖΑΚΟΣ -

Επωφεληθείτε την εποδότηση που λάβατε και αποκτήστε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα ικανό να αυξήσει τις πωλήσεις σας

Συμβουλευτείτε σήμερα κάποιον συνεργάτη της qualityweb

Sending your message. Please wait...

Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

There was a problem sending your message. Please try again.

Please complete all the fields in the form before sending.