100% ΕΠΙΔOΤΗΣΗ​ από το ΕΣΠΑ έως 5000€ για την δημιουργία του δικού σας ESHOP

Οι αιτήσεις ξεκίνησαν! Περίοδος υποβολής μέχρι και 24/3/2021

Σχεδιάζουμε & Υλοποιούμε το E-Shop σας ανάλογα τις ανάγκες σας, σε custom περιβάλλον για να ξεχωρίσετε από τον ανταγωνισμό!
Αναλαμβάνουμε όλη την διαδικασία συμμετοχής στο πρόγραμμα και κατασκευής του e-shop σας!

Κατασκευή e-shop με επιδότηση 5000€


Θέλω να συμμετάσχω

Συμβουλευτείτε τώρα τον συνεργάτη της qualityweb που σας εξυπηρετεί


ή επικοινωνήστε στα τηλέφωνα


210 5149209


210 5149440

 

Κατασκευή e-shop με επιδότηση 5000€

Η ραγδαία αύξηση των ηλεκτρονικών πωλήσεων απαιτούν την κατασκευή ενός e shop όπου με σωστή προώθηση digital marketing της επιχείρησης σας, θα λάβει σημαντικό μερίδιο από την συνεχώς αυξανόμενη αγορά των ηλεκτρονικών πωλήσεων.

Ο χρόνος συμμετοχής πιέζει αφού οι αιτήσεις πρέπει να δοθούν έως 24 Μαρτίου 2021.
Ωφελούμενοι της Δράσης, είναι οι μεσαίες, μικρές και πολύ μικρές Επιχειρήσεις Λιανικού Εμπορίου που διατηρούν φυσικό κατάστημα, ανεξάρτητα από τη νομική τους μορφή, που λειτουργούν νομίμως στη χώρα και έχουν κάνει έναρξη στην αρμόδια ΔΟΥ.
Συμπληρώστε την φόρμα ενδιαφέροντος και θα επικοινωνήσουμε άμεσα μαζί σας.
Από την στιγμή της αίτησης σας, θα σας αποστείλουμε άμεσα τη λίστα με τα δικαιολογητικά που θα ζητήσετε από τον λογιστή σας
Η qualityweb θα σας ενημερώσει αρχικά για το αν είστε δικαιούχοι στην συνέχεια για όλη την πορεία της έγκρισής σας.
Βεβαίως! Συμπληρώστε τα στοιχεία σας στην φόρμα επικοινωνίας και ένας από τους συνεργάτες μας θα σας απαντήσει το συντομότερο δυνατό. Εναλλακτικά μπορείτε να μας καλέσετε στα τηλέφωνα επικοινωνίας 2105149209

Η Qualityweb είναι μια ελληνική εταιρεία που δραστηριοποιείται στο χώρο του online marketing και της κατασκευής ιστοσελίδων και e-shop από το 2000. Είμαστε μια ομάδα εξειδικευμένων επαγγελματιών που μας ενώνει ένας κοινός στόχος: η δημιουργία έργων που να ξεχωρίζουν και να ικανοποιούν πλήρως τους πελάτες-συνεργάτες μας

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop

H ομάδα των Developers μας, σε συνεργασία με τους Digital Marketer κατασκευάζουν e-shop που είναι σύγχρονα, συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις αγοράς και οδηγούν στο μέγιστο αριθμό πωλήσεων

Η μακροχρόνια εμπειρία μας δεν εναπόκειται μόνο στο τεχνολογικό κομμάτι. Σκοπός μας είναι μέσα από ένα φιλικό design να προσφέρουμε στον επισκέπτη την αίσθηση ότι μιλάει απευθείας με εσάς.

Στη λογική αυτή, τα e-shop μας δεν βασίζονται σε προκατασκευασμένα πρότυπα αλλά σε σχεδιαστικές λύσεις και layout που προτείνουμε ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση.

CUSTOM DESIGN

Τα templates που κατασκευάζουμε βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη και εστιάζουν σε μια φιλική & εύχρηστη περιήγηση στο website.

ELASTIC SEARCH

Σύγχρονο και ευέλικτο search system για γρήγορη και ακριβή εύρεση προϊόντων.

AJAX FILTERS

Προηγμένο σύστημα φίλτρων εύρεσης προϊόντων το οποίο δίνει εύκολη περιήγηση στον χρήστη και κάνει τις αγορές του γρήγορα και διασκεδαστικά.

ONE PAGE CHECKOUT

Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα.

ΑΥΤΟΜΑΤΟΠΟΙΗΣΗ ΑΠΟΣΤΟΛΩΝ

Αυτοματοποίηση Αποστολών: Για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα παρέχουμε σύστημα αυτοματοποιημένων αποστολών και παρακολούθηση της εξέλιξης μιας παραγγελίας.

SEARCH ENGINE OPTIMIZED

Το e-shop σας παραδίδεται βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης ενώ σας παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους για σωστή on page διαχείριση.

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ GOOGLE ANALYTICS

Παρέχουμε ένα εύχρηστο, γρήγορο & αξιόπιστο εργαλείο στατιστικών μετρήσεων για πιο άμεση και γρήγορη ενημέρωση στατιστικών

ΣΥΝΔΕΣΗ ΜΕ MARKETPLACES

Παρέχουμε την δυνατότητα να συνδεθείτε με όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στην Ελλάδα και εξωτερικό(skroutz.gr, bestprice.gr)

100% ΕΠΙΔOΤΗΣΗ​ από το ΕΣΠΑ έως 5000€ για την δημιουργία του δικού σας ESHOP

Συμβουλευτείτε σήμερα κάποιον συνεργάτη της qualityweb

Sending your message. Please wait...

Thanks for sending your message! We'll get back to you shortly.

There was a problem sending your message. Please try again.

Please complete all the fields in the form before sending.