Δημιουργούμε για το ιατρείο σας ή ιατρικά κέντρα, την κατάλληλη στρατηγική που χρειάζεται για να ξεχωρίσουν. Με την κατάλληλη τεχνογνωσία και το σωστό επικοινωνιακό πλάνο, παρέχουμε 100% αποδοτικές υπηρεσίες Ιατρικού Marketing που θα επικοινωνήσουν την εμπειρία σας και τις υπηρεσίες σας στο κατάλληλο κοινό. 

Κανείς δεν "παίζει" με την υγεία του...


Ούτε και εμείς με την δουλειά μας!


Εμφανίστε με τον καλύτερο τρόπο την δουλειά σας στον διαδικτυακό χάρτη και χτίστε σωστά την επαγγελματική σας ταυτότητα. Η εικόνα σας πρέπει να επικοινωνείται άψογα, με συνέπεια και το γνωρίζουμε καλά. Αν αναζητάτε έξυπνους τρόπους προβολής του ιατρείου σας και των υπηρεσιών σας, μην διστάσετε να επικοινωνήσετε μαζί μας.

- ΤΙ ΠΡΟΣΦΕΡΟΥΜΕ -

Με σοβαρότητα και συνέπεια σας προσφέρουμε

Κατασκευή ιστοσελίδας

Απόκτησε την πιο σύγχρονη ιστοσελίδα στο πιο εύχρηστο custom CMS, με δυνατότητα online booking και υπερσύγχρονου blog

SEO optimized

Η ιστοσελίδα σας θα είναι πλήρως βελτιστοποιημένη για τις μηχανές αναζήτησης ώστε να εμφανίζεται όταν οι χρήστες αναζητούν τις υπηρεσίες σας στην Google

Digital Marketing

Ανάλογα τις ανάγκες και τις απαιτήσεις σας, θα σχεδιάσουμε ένα εξατομικευμένο στρατηγικό πλάνο marketing που θα περιλαμβάνει την προβολή σας,σε όλα τα διαθέσιμα μέσα


- ΤΙ ΚΕΡΔΙΖΕΤΕ -

Δείτε τα οφέλη που μπορείτε να εξασφαλίσετε δουλεύοντας με τους ειδικούς

Αύξηση του πελατολογίου σας

Αναμένεται αύξηση και διεύρυνση νέων πελατών, μέσω των ενεργειών του digital marketing. Στοχεύουμε το κατάλληλο κοινό μόνο!

Χτίσιμο ενός ισχυρού και αξιόπιστου ονόματος

Το πιο σημαντικό κομμάτι σε έναν γιατρό είναι η αξιοπιστία. Το γνωρίζουμε καλά και φροντίζουμε να το επικοινωνούμε σε κάθε μας ενέργεια. 

Έχετε την προσωπική σας Digital ομάδα

Πλέον θα έχετε την δική σας ομάδα που θα συνεργάζεστε σε καθημερινή βάση για ότι αφορά την διαδικτυακή σας παρουσία

Βαρεθήκατε τον δυσνόητο λόγο των υπολοίπων;

Δώστε μας τα στοιχεία σας και θα επικοινωνήσουμε μαζί σας, προσφέροντας σας ένα κατανοητό και ξεκάθαρο πλάνο για την διαδικτυακή παρουσία & επικοινωνία του ιατρείου σας και των υπηρεσιών σας.