Κατασκευή portal

Websites απεριόριστων δυνατοτήτων χωρίς κανέναν περιορισμό. 

Διαδραστικά δυναμικά portals


Η ομάδα της qualityweb έχοντας στο βιογραφικό της συνεργασίες με μεγάλα ελληνικά portal είναι έτοιμη να σας βοηθήσει να κατασκευάσετε το δικό σας. Τα δυναμικά portal κατασκευάζονται με CMS που σας επιτρέπει μέσω ενός control panel να επεξεργάζεστε άμεσα το περιεχόμενο (κείμενο, φωτογραφίες, βίντεο). Το περιβάλλον διαχείρισης που σχεδιάζουμε για εσάς είναι εύχρηστο, ξεκούραστο και μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε από οποιονδήποτε υπολογιστή.

Γιατί δυναμικό Portal;


* Δεν υπάρχει περιορισμός στον όγκο των πληροφοριών που μπορούμε να μεταφέρουμε στους πελάτες σας. Μπορούμε να παρουσιάσουμε την επιχείρησή σας με το καλύτερο δυνατό τρόπο (ιστορικό, στόχοι, φιλοσοφία της εταιρίας) κάνοντας τον απλό αγοραστή, μόνιμο πελάτη σας.

*Το portal, σας παραδίδεται βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης αλλά δε σταματάμε εκεί. Η συχνή ανανέωση περιεχομένου, μέσω του control panel,θα σας βοηθήσει να εμφανίζεστε σε υψηλότερα αποτελέσματα στις μηχανές αναζήτησης από στατικές ιστοσελίδες και άλλα portal.

*Είναι ιδανική λύση για σύνδεση της εταιρίας σας με τα social media (Facebook, Instagram, Twitter κ.α.)

*Σας προσφέρει τη δυνατότητα δημιουργίας λογαριασμού χρηστών. Κάθε πελάτης σας, θα μπορεί να έχει πρόσβαση σε προσωποποιημένες υπηρεσίες/προϊόντα ή παλαιότερα αρχεία/αγορές.

*Μπορείτε να επικοινωνείτε απευθείας με τους πελάτες σας μέσω mail form και newsletter.

Βελτιστοποιώντας την εμπειρία του επισκέπτη


Υπάρχουν πολλά εργαλεία που μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε για να βελτιστοποιήσουμε την εμπειρία του επισκέπτη

RSS Feed

Google maps

Polls

Κατασκευή portals, εταιρικά portals, εμπορικά portals, ιστοσελίδες ενημέρωσης - ειδήσεων

Μπορούμε να χαράξουμε μαζί μια νέα δυναμική προσέγγιση των υπηρεσιών ή των προϊόντων σας