κατασκευή eshop

Κατασκευή ιστοσελίδων για άμεση αύξηση των πωλήσεων της επιχείρησής σου.

Δημιουργήστε το δικό σας e-shop


H ομάδα των Developers μας, σε συνεργασία με τους Digital Marketer κατασκευάζουν e-shop που είναι σύγχρονα, συμβαδίζουν με τις ανάγκες τις αγοράς και οδηγούν στο μέγιστο αριθμό πωλήσεων.

Η μακροχρόνια εμπειρία μας δεν εναπόκειται μόνο στο τεχνολογικό κομμάτι. Σκοπός μας είναι μέσα από ένα φιλικό design να προσφέρουμε στον επισκέπτη την αίσθηση ότι μιλάει απευθείας με εσάς.

Στη λογική αυτή, τα e-shop μας δεν βασίζονται σε προκατασκευασμένα πρότυπα αλλά σε σχεδιαστικές λύσεις και layout που προτείνουμε ξεχωριστά για κάθε επιχείρηση.

Δυνατότητες


 • Custom Design

  Τα templates που κατασκευάζουμε βασίζονται αποκλειστικά στις ανάγκες του πελάτη και εστιάζουν σε μια φιλική & εύχρηστη περιήγηση στο website.

 • Elastic Search

  Σύγχρονο και ευέλικτο search system για γρήγορη και ακριβή εύρεση προϊόντων.

 • Ajax Filters

  Προηγμένο σύστημα φίλτρων εύρεσης προϊόντων το οποίο δίνει εύκολη περιήγηση στον χρήστη και κάνει τις αγορές του γρήγορα και διασκεδαστικά.

 • One Page Checkout

  Δώστε την δυνατότητα στους πελάτες σας να κάνουν τις αγορές τους εύκολα και γρήγορα.

 • Αυτοματοποίηση Αποστολών

  Αυτοματοποίηση Αποστολών: Για να γλιτώσετε χρόνο και χρήμα παρέχουμε σύστημα αυτοματοποιημένων αποστολών και παρακολούθηση της εξέλιξης μιας παραγγελίας.

 • Search Engine Optimized

  Το e-shop σας παραδίδεται βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης ενώ σας παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους για σωστή on page διαχείριση.

 • Σύνδεση με Google Analytics

  Παρέχουμε ένα εύχρηστο, γρήγορο & αξιόπιστο εργαλείο στατιστικών μετρήσεων για πιο άμεση και γρήγορη ενημέρωση στατιστικών.

 • Σύνδεση με Marketplaces

  Παρέχουμε την δυνατότητα να συνδεθείτε με όλες τις πλατφόρμες αναζήτησης προϊόντων στην Ελλάδα και εξωτερικό(skroutz.gr, bestprice.gr) .

Χαρακτηριστικά


System management

Έχουν εύκολο και πρακτικό διαχειριστικό περιβάλλον.

Mobile Friendly

Τα e-shop μας είναι Responsive & Mobile Friendly.

Fully Optimized

Τα e-shop μας είναι γρήγορα και αξιόπιστα

Hosting σε δικούς μας Server

Τα e-shop μας φιλοξενούνται σε δικούς μας αξιόπιστους servers

Αποκτήστε ένα σύγχρονο ηλεκτρονικό κατάστημα και αυξήστε τις πωλήσεις σας

Προσαρμόστε το κλασικό επιχειρηματικό σας μοντέλο, στη νέα ηλεκτρονική πραγματικότητα


Ενδεικτικά eshop

Υπηρεσίες

buyeasy.gr

Το buyeasy είναι ένα σύγχρονο e-shop με όργανα γυμναστικής για το σπίτι όπως ηλεκτρικοί διάδρομοι, ελλειπτικά, ποδήλατα αλλά και πολυόργανα για μυϊκή ενδυνάμωση. Είδη camping, εποχικά είδη, είδη κήπου και σπιτιού καθώς και διάφορα είδη παιδικών δραστηριοτήτων.

Δείτε περισσότερα
Υπηρεσίες

emw.gr

Στην EMW σε συνεργασία με τα καλύτερα εργοστάσια παραγωγής ηλεκτροκίνητων οχημάτων, σχεδιάζουμε και κατασκευάζουμε ηλεκτρικά ποδήλατα και ηλεκτρικά σκούτερ με τις υψηλότερες προδιαγραφές και απαιτήσεις.

Δείτε περισσότερα
Κατασκευή eshop

eurosofa.gr

To eurosofa είναι ένα από τα μεγαλύτερα και διαχρονικά eshop επίπλων. Διαθέτει όλες τις σύγχρονες δυνατότητες ενός eshop & εξυπηρετεί χιλιάδες επισκέπτες καθημερινά.

Δείτε περισσότερα
Υπηρεσίες

max-carpet.gr

To max-carpet είναι ένα σύγχρονο e-shop επαγγελματικής ποιότητας χαλιά, παιδικά χαλιά, μοκέτες, γκαζόν και δάπεδα laminate όλων των τύπων.


Δείτε περισσότερα
Υπηρεσίες

tsolkashome.gr

Tο tsolkashome είναι ένα σύγχρονο e-shop που διαθέτει είδη σπιτιού,σκεύη κουζίνας, ηλεκτρικές συσκευές, είδη διακόσμησης, έπιπλα κήπου και πολλά άλλα.


Δείτε περισσότερα
Κατασκευή eshop

wisehouse.store

To Wisehouse είναι ένα σύγχρονο e-shop με λευκά είδη και είδη σπιτιού όπου εξυπηρετεί λιανική και χονδρική πώληση.


Δείτε περισσότερα