Κατασκευή Blog

Διηγηθείτε την ιστορία που θέλετε να πείτε στους πελάτες σας. 

Δημιουργήστε το πρσωπικό σας blog


Κάθε personal blog μπορεί να εξυπηρετεί διάφορους σκοπούς αλλά τελικά σκοπό έχει να αφηγηθεί μία ιστορία. Μπορούμε να κάνουμε τη δικιά σας ιστορία να ξεχωρίσει.

Το blog είναι ένα από τα πιο ισχυρά εργαλεία προώθησης στο κόσμο του marketing. Χιλιάδες χρήστες έχουν επιλέξει αυτό το εργαλείο για να διαφημίσουν τα προϊόντα τους, να παρουσιάσουν ιδέες, αλλά και να ανταλλάξουν απόψεις.

Στη qualityweb έχοντας πολυετή εμπειρία στο σχεδιασμό και υλοποίηση όλων των ειδών blog σας προσφέρουμε:

  • Σχεδιαστικές λύσεις και layout υψηλής αισθητικής ποιότητας που προτείνουμε ξεχωριστά σε κάθε πελάτη μας ανάλογα με τις ανάγκες του.
  • Blog βελτιστοποιημένο για τις μηχανές αναζήτησης, ενώ σας παρέχει όλες τις σύγχρονες μεθόδους για σωστή on page διαχείριση.
  • Βuttons και widgets για σύγχρονή εμφάνιση.
  • Σύνδεση του blog με τα social media αλλά και το site σας.

Blogs Βιογραφικών

 Το πρόβλημα με κάθε βιογραφικό και cover letter είναι ότι όσο μοναδικό και να προσπαθήσετε να κάνετε το δικό σας, τα περιθώρια διαφοροποίησης είναι ελάχιστα. Μία απλή παρουσίαση της εργασιακής εμπειρίας και των ενδιαφερόντων σας εξαφανίζει τις πιθανότητες σας να ξεχωρίσετε. Ενώ λοιπόν ένα βιογραφικό είναι ένα στατικό κείμενο, ένα personal blog μπορεί να προσαρμοστεί και να ενημερωθεί άμεσα ανάλογα με το αντικείμενο που δουλεύετε και τα σημεία που θέλετε να δώσετε έμφαση την κάθε στιγμή.  

Portfolios-Demos

 Ένα online προσωπικό portfolio είναι συχνά απαραίτητο για πολλούς επαγγελματίες. Φωτογράφοι, γραφίστες, συγγραφείς, μουσικοί, προγραμματιστές, μπορούν να παρουσιάσουν πολύ εύκολα το έργο τους μέσα από ένα φιλικό προς τον ενδιαφερόμενο περιβάλλον. Η εναλλακτική ενός τυπωμένου portfolio ή μιας face to face παρουσίασης φαντάζει δύσχρηστη και απωθητική.  

Ενημερωτικά blogs

 Η διασύνδεση της εταιρικής σας ιστοσελίδας με ένα προσωπικό blog με συχνές δημοσιεύσεις, σας βοηθάει να εμφανίζεστε ψηλότερα στις μηχανές αναζήτησης. Οι δημοσιεύσεις σας στο blog μπορούν να σας προσφέρουν τακτικούς αναγνώστες που μετατρέπονται σε πιστούς πελάτες καθώς μεταφέρονται από το blog στο site σας.  

Δεν βρήκατε αυτό που πραγματικά θέλετε ?

Επικοινωνηστε μαζί μας για να σχεδιάσουμε μαζί το νέο σας προσωπικό blog

Μας εμπιστεύθηκαν