Κατασκευή ιστοσελίδας: Πως να ξεκινήσω;

Κατασκευή ιστοσελίδας: Πως να ξεκινήσω;
Σημαντικό είναι, με την ολοκλήρωση του site, ο τεχνικός της εταιρείας μας θα σας εκπαιδεύσει σε ότι χρειάζεται να γνωρίζετε σχετικά με τη σωστή διαχείριση του site
Τα βήματα που πρέπει να ακολουθηθούν είναι:

Κατοχύρωση ονόματος: της μορφής .gr, com, eu ή άλλο.

Κατασκευή ιστοσελίδας: ο μόνος τρόπος για να σχηματίσουν εικόνα για την εταιρεία σας οι επισκέπτες του internet είναι η εικόνα που δείχνετε μέσω του website σας. Το site ή το e-shop σας είναι η βιτρίνα της εταιρεία σας και αυτό που θα πείσει τους πελάτες σας να σας εμπιστευτούν ή όχι, γι'αυτό δώστε την ανάλογη βαρύτητα με αυτή που δώσατε και στο φυσικό σας κατάστημα. Ένα όμορφο, φιλικό, επαγγελματικά σχεδιασμένο site με προσεγμένη πληροφορία (εικόνες και κείμενα) για την επιχείρηση, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες που προσφέρετε, μπορεί όχι μόνο να σας φέρει πελάτες, αλλά να σας φέρει πελάτες οι οποίοι έχουν ήδη σχηματίσει καλή γνώμη για σας. Ένα τέτοιο website θα πάρετε από τη QualityWeb.

Φιλοξενία: γρήγορο σε απόδοση site χωρίς χρόνο αναμονής όπου κουράζει τον χρήστη και τελικά τον αποτρέπει από την παραμονή του σε αυτό.

Προβολή site: υπηρεσίες που κάνουν το site πιο δημοφιλές, αυξάνουν τους επισκέπτες και τους υποψήφιους πελάτες και κατά συνέπεια τις πωλήσεις.

Σωστή λειτουργία όλων των παραμέτρων του site: όπως email, φόρμα επικοινωνίας , online διαχείριση κ.λ.π.