Λόγοι για να μην επιλέξεις ένα φθηνό e-shop

 Λόγοι για να μην επιλέξεις ένα φθηνό e-shop
Φτηνό e-shop που εύχεσαι να πουλήσει ή σωστό E-SHOP που πουλάει; Η επιλογή δική σου.
Φτηνό e-shop που εύχεσαι να πουλήσει ή σωστό E-SHOP που πουλάει; Η επιλογή δική σου.

Μπορεί το κόστος της κατασκευής να είναι μικρό αλλά στην πορεία το κόστος των extra λειτουργιών που θα χρειαστείτε θα είναι αυξημένο και συνολικά θα ξεπεράσει το αρχικό κόστος ενός σωστού e-shop. Πολλές φορές οι πελάτες μας πριν έρθουν σε μας προκειμένου να πετύχουν τις προσδοκίες τους έχουν κατασκευάσει 2 ή 3 φθηνά e-shop. Τελικώς το αποτέλεσμα τους απογοητεύει ενώ τους έχει ήδη κοστίσει πολύ περισσότερο από το να αποκτήσουν εξαρχής ένα σωστό e-shop που θα περιέχει όλες τις απαιτούμενες λειτουργίες που χρειάζονται για να επιτύχει η επιχείρησή τους στο internet.

Οι πρόχειρες λύσεις δεν θα βοηθήσουν την επιχείρησή σας να αναπτυχθεί στο internet, μια φθηνή ιστοσελίδα δεν θα μπορεί να μετατρέψει τους επισκέπτες σας σε υποψήφιους πελάτες απλά θα σας παρέχουν μια παρουσία που δεν θα σας προσφέρει αύξηση κερδών και πελατών. Συνήθως οι εταιρείες που ανταμείφθηκαν φθηνά δεν θα σας εξυπηρετήσουν μετά το πέρας των εργασιών ούτε θα μπορούν να αναπτύξουν το site σας όταν οι ανάγκες σας θα αυξηθούν, για αυτό και πρέπει να επιλέξετε μια εταιρεία που θα δημιουργήσετε μακροχρόνια συνεργασία με ολοκληρωμένα αποτελέσματα και συνεχή υποστήριξη.

Από ένα e-shop που έχει κατασκευαστεί μέσα σε 2-4 ημέρες απουσιάζουν εκτενής προδιαγραφές, τις οποίες νομίζετε πως θα έχετε στο πακέτο που μόλις πληρώσατε!

Η αλήθεια είναι ότι τα τεχνικά χαρακτηριστικά που πρέπει να έχει το e-shop σας θα χρειαστούν 2-4 εβδομάδες σε μερικές περιπτώσεις ακόμα περισσότερο για να ολοκληρωθούν.

Ένα φθηνό e-shop μπορεί να σας βάλει σε μπελάδες… δεν υπάρχει ασφάλεια όπως στα σωστά e-shop που θα μπορούν να εγγυηθούν για την αποτροπή hackers ή παρόμοιων κακόβουλων προσπαθειών.

Επιλέξτε επαγγελματίες που θα σας παρέχουν υπηρεσίες υψηλών προδιαγραφών.

Στο internet δεν είστε μόνοι σας, εκεί βρίσκονται οι καλύτεροι και είναι ανταγωνιστές σας.