qualityweb.gr

Τουρισμός και Ψηφιακό Μάρκετινγκ

Ο τουρισμός είναι μία από τις βιομηχανίες που επηρεάζονται περισσότερο από την ψηφιακή ανάπτυξη. Οι τουριστικές επιχειρήσεις είναι από τις πρώτες που χρησιμοποιούν τις τεχνικές ψηφιακού μάρκετινγκ για να προσελκύσουν κοινότητες και να εξασφαλίσουν ότι οι πελάτες τους έχουν την καλύτερη δυνατή εμπειρία από το σπίτι. Προκειμένου να αποδίδουν καλά και να κερδίζουν τον ανταγωνισμό, αναζητούν πάντα τους πιο καινούριους και ικανούς τρόπους να προσεγγίσουν τους πελάτες τους και να πετύχουν το στόχο τους. Εμείς στη Qualityweb είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να φτάσετε την επιχείρηση σας στη κορυφή χρησιμοποιώντας τις βέλτιστες στρατηγικές μάρκετινγκ και έχοντας χρόνια εμπειρία στις τουριστικές επιχειρήσεις. Διαβάστε παρακάτω τα βήματα που ακολουθούμε σαν εταιρία για να μένουν όλοι οι πελάτες μας ευχαριστημένοι.

ΕΛΚΥΣΤΙΚΕΣ ΙΣΤΟΣΕΛΙΔΕΣ

Το έμπειρο προσωπικό της Qualityweb κατασκευάζει ελκυστικές ιστοσελίδες με σκοπό να προσελκύουν πελάτες για να επισκεφτούν την ιστοσελίδα σας και να την θυμούνται. Ιδιαίτερη έμφαση δίνουμε στις τουριστικές επιχειρήσεις που βασίζονται στο διαδίκτυο. Διασφαλίζουμε ότι το περιεχόμενο είναι σύντομο και ότι οι εικόνες των διαφόρων υπηρεσιών που προσφέρονται όπως τα δωμάτια του ξενοδοχείου, τα spa κ.λπ να είναι υψηλής ανάλυσης και να επιτρέπει στους χρήστες να λάβουν μια ολοκληρωμένη απόφαση. Κατασκευάζουμε τον ιστότοπό σας με τρόπο που επιτρέπει στους χρήστες να κάνουν μια αγορά χωρίς την ανάγκη οποιασδήποτε επιπλέον βοήθειας.

ΙΣΧΥΡΗ ΠΑΡΟΥΣΙΑ ΣΤΑ ΚΟΙΝΩΝΙΚΑ ΜΕΣΑ

Τα Social Media αποτελούν βασικό εργαλείο Marketing για τις τουριστικές επιχειρήσεις. Μέσα από τα Social Media έχετε την ευκαιρία να γνωριστείτε και να επικοινωνείτε με τους πελάτες σας, καθώς και να αποκτήσετε brand name. Οι πλατφόρμες κοινωνικής δικτύωσης που χρησιμοποιούμε για τις τουριστικές επιχειρήσεις είναι:

Facebook
Instagram
Twitter
LinkedIn
Youtube

Η παρουσία σας στις παραπάνω πλατφόρμες δεν αφορά μόνο την προώθηση των υπηρεσιών σας ή τις εγκαταστάσεις σας αλλά πολλά παραπάνω από αυτά. Ένας χρήστης δεν θα χρησιμοποιήσει τις υπηρεσίες σας σε καθημερινή βάση, γι’ αυτό είναι απαραίτητο η επιχείρηση σας να γίνει μέρος της συνομιλίας που έχουν οι χρήστες σε αυτές τις πλατφόρμες. Και αυτό το πετυχαίνουμε με συνεχή post ή βίντεο, χρήσιμες πληροφορίες, εντυπωσιακές εικόνες και άμεση επικοινωνία.

Βελτιστοποίηση Μηχανών Αναζήτησης (SEO)

Το SEO διαδραματίζει πολύ σημαντικό ρόλο στον προσδιορισμό της επισκεψιμότητας του ιστότοπου. Οι επιχειρήσεις πρέπει να διασφαλίσουν ότι δίνουν την ίδια προσοχή τόσο στο on-site seo όσο και στο off-site seo. Οι λέξεις-κλειδιά που επιλέγουμε είναι το πρώτο βήμα για να είναι αποτελεσματικό το SEO. Αυτό που προτείνουμε εμείς και εφαρμόζουμε είναι η χρήση λέξεων-κλειδιών μακράς ακολουθίας όπως π.χ «καλύτερο πακέτο διακοπών στην Αθήνα», παρά λέξεις-κλειδιά βραχείας ακολουθίας.

Χρήση E-mail Marketing

Το E-mail Marketing είναι μια ιδανική στρατηγική που πρέπει να χρησιμοποιούν οι τουριστικές επιχειρήσεις γιατί επιτρέπει στους χρήστες να μαθαίνουν τις τελευταίες ειδικές προσφορές για πακέτα διακοπών, διαθεσιμότητα δωματίων κ.λπ. Έτσι, καλό είναι να αποστέλλονται ηλεκτρονικά μηνύματα στους χρήστες για να ενημερώνονται σχετικά με την κατάσταση των κρατήσεών τους καθώς και κατά τη διάρκεια των γενεθλίων τους ή επετείου, προσφέροντας μια ειδική τιμή για της υπηρεσίες. Έτσι, δίνουμε στους πελάτες κίνητρο να πραγματοποιήσουν αγορά.

Mobile-Friendly Site

Στη σημερινή εποχή, οι περισσότεροι άνθρωποι διαθέτουν κινητό τηλέφωνο και σχεδόν όλοι από αυτούς smartphone. Έτσι είναι υποχρεωτικό η ιστοσελίδα μας, οι εφαρμογές, τα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και οτιδήποτε άλλο αφορά το ψηφιακό μάρκετινγκ να είναι φιλικά προς κινητά.

Σχόλια

  Γράψε σχόλιο

  Είσαι έτοιμος για το επόμενο Βήμα;
  Βρίσκεσαι ένα click μακριά!

  Ενημέρωσέ μας για τις ανάγκες σου
  & θα ετοιμάσουμε ένα εξατομικευμένο
  πλάνο για την επιχείρησή σου.

  Newsletter

  ×