Performance Marketing

Το digital marketing απαιτεί εκτενή και ουσιαστική γνώση της λειτουργίας όλων των διαθέσιμων διαφημιστικών εργαλείων, κατανόηση των αλγορίθμων, παρακολούθηση των social media trends, στρατηγική σκέψη και προσαρμοστικότητα.

Ο στόχος δεν είναι απλά η δημιουργία μιας μεμονωμένης πώλησης, αλλά ενός ολοκληρωμένου funnel με επαναλαμβανόμενες πωλήσεις, τη διατήρηση του πελατολογίου (CLV), την ανάπτυξή του, ενώ ο βασικός στόχος πάντα είναι να ενισχυθεί η δύναμη και η φωνή του Brand σας.

Τι κάνουμε για σένα

  • Δημιουργία Στρατηγικού πλάνου
  • Δημιουργία & βελτιστοποίηση διαφημιστικών καμπανιών
  • PPC Campaigns
  • Social media
  • Ενέργειες SEO
  • Βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών (αύξηση εσόδων & πελατολογίου)
  • Βελτιστοποίηση UX/UI
  • Ανάλυση δεδομένων που θα συμβάλουν στις επιχειρηματικές σου αποφάσεις

Φόρμα Επικοινωνίας

Σχεδιασμός Διαφημιστικού
στρατηγικού πλάνου

Μαζεύοντας όσο περισσότερες πληροφορίες μπορούμε για το αντικείμενο σας, οργανώνουμε βάση του ανταγωνισμού και του διαθέσιμου επενδυτικού σας budget, το πλάνο των διαφημίσεων που ταιριάζει στην συγκεκριμένη χρονική στιγμή που έχουμε ορίσει. Μια καινούρια εταιρία στον χώρο του διαδικτύου δεν έχει στη διάθεση της επίσημα νούμερα απόδοσης, ιστορικότητας, ανάπτυξης ή αλληλεπίδρασης με το προϊόν- υπηρεσία της. Από την άλλη πλευρά, μια εταιρία που έχει στη διάθεση της αυτά τα πολύτιμα νούμερα, θα πρέπει πρώτα από όλα να ελεγχτούν οι παράγοντες στους οποίους έχουν δημιουργηθεί αυτά τα νούμερα καθώς και τον τρόπο και τα εργαλεία συλλογής τους. Οι παραπάνω πληροφορίες θα μας δώσουν ένα αρχικό στρατηγικό πλάνο.

Δημιουργία & βελτιστοποίηση
διαφημιστικών καμπανιών

Η δημιουργία των διαφημιστικών καμπανιών είναι ένα από τα σημαντικότερα βήματα του implementation, καθώς μία και μόνο λάθος κίνηση θα μπορούσε να ακυρώσει όλο το στρατηγικό πλάνο και να αποφέρει ζημιά στην επιχείρησή σας. Ωστόσο η δημιουργία των καμπανιών είναι μόνο η αρχή, καθώς στη συνέχεια χρειάζονται συνεχείς βελτιστοποιήσεις για να μπορούμε να διασφαλίσουμε την επίτευξη των στόχων σας, στο χαμηλότερο δυνατό κόστος.

PPC Campaigns

Δημιουργούμε & εφαρμόζουμε το δικό σας πλάνο, με συνέπεια και πλήρη αξιοποίηση των διαφημιστικών εργαλείων, με σύγχρονες στρατηγικές Performance marketing σε συνδυασμό με eye catching creative και λεκτικό που μένει στο μυαλό των υποψήφιων πελατών και βοηθούν στη δημιουργία μετατροπών και την εδραίωση του brand σας.

Social media

Δημιουργούμε τον απαραίτητο θόρυβο για το Βrand σας στα Social Media, διαχειριζόμαστε με τον πιο δημιουργικό τρόπο τις σελίδες σας και εκμεταλλευόμαστε την αμεσότητα των κοινωνικών δικτύων για να εδραιώσουμε την επικοινωνία με τον πελάτη σας. Η επιλογή των social media, γίνεται ανάλογα με το αντικείμενο, ηλικιακά κριτήρια, το φύλο και αρκετούς ακόμα παράγοντες, για να μπορέσουμε να έχουμε τελικά τα αποτελέσματα που θέλουμε.

Ενέργειες SEO

Η πιο σύγχρονη προσέγγιση του SEO προσαρμοσμένη στα Ελληνικά δεδομένα, για κάθε μέγεθος επιχείρησης, που σχεδιάστηκε για να φέρει μετρήσιμα αποτελέσματα για την επιχείρησή σας.

Βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών

Η επισκεψιμότητα στην ιστοσελίδα σας, δεν αρκεί από μόνη της για να φέρει πωλήσεις. Η βελτιστοποίηση του ποσοστού μετατροπών, περιλαμβάνει μία σειρά ενεργειών, βασισμένη σε εκτενή ανάλυση δεδομένων, στην ιστοσελίδα σας & στις διαφημιστικές σας καμπάνιες, με στόχο τη σταδιακή μετατροπή των επισκεπτών σας σε επαναλαμβανόμενους πελάτες.

Βελτιστοποίηση UX/UI

Το βέλτιστο UX/UI είναι μέρος της βελτιστοποίησης του ποσοστού μετατροπών και περιλαμβάνει όλες τις ενέργειες που πρέπει να γίνουν στην ιστοσελίδα για την εύκολη και γρήγορη πλοήγηση των χρηστών.

Ανάλυση δεδομένων που θα συμβάλουν στις επιχειρηματικές σου αποφάσεις

Έχοντας τα πρώτα δεδομένα από τη συμπεριφορά των χρηστών στην ιστοσελίδα σας και την αλληλεπίδρασή τους με τις διαφημιστικές σας καμπάνιες, είμαστε σε θέση να βγάλουμε καίρια συμπεράσματα, τα οποία θα συμβάλλουν ενεργά στις επιχειρηματικές σας αποφάσεις & στην αναπροσαρμογή & βελτιστοποίηση του στρατηγικού μας πλάνου.

Είσαι έτοιμος για το επόμενο Βήμα;
Βρίσκεσαι ένα click μακριά!

Ενημέρωσέ μας για τις ανάγκες σου
& θα ετοιμάσουμε ένα εξατομικευμένο
πλάνο για την επιχείρησή σου.

×